Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Peste 150 de muncitori și 80 de utilaje, pe șantierul Centurii de Sud! Sunt deschise 12 puncte de lucru

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lucrările la Centura de Sud au fost ”atacate” în 12 puncte. În momentul de față, pe șantier se află peste 150 de muncitori, ingineri topografi și tehnicieni.

Totodată constructorul are în șantier peste 80 de utilaje. 

CITEȘTE ȘI: Începe lupta împotriva ambroziei, la Timișoara! Proprietarii de terenuri, somați să le curețe

Dacă anterior echipele antreprenorului Tirrena Scavi erau mobilizate în principal în zonele localităților Utvin, Moșnița Nouă și Ghiroda, săptămâna aceasta s-a reactivat și frontul de lucru de pe raza comunei Giroc. A început forarea pilelor și coloanele culeei 2.

A fost început și traseul șantierului de la Utvin. Practic a început curățarea terenului de betoane și de șinele dezafectate ale unei foste linii CFR, iar câțiva kilometri mai departe continuă decopertarea stratului vegetal, până la nodul rutier cu DN 59.

centura 7 1

În zona comunei Moșnița Nouă, s-a terminat de betonat ultima pilă, iar echipa s-a mutat la forajele de la Giroc. Pe un alt sector din zonă a fost făcută stabilizarea cu dorosol și s-a lucrat la decopertarea stratului vegetal din zona parcării de scurtă durată.

La Ghiroda, pe malul canalului Bega a început amenajarea platformelor pentru podul provizoriu, s-au betonat platformele și s-a făcut umplutura pentru a stabiliza malurile.

centura 8 1

CITEȘTE ȘI: Mărturia uluitoare a unui bărbat care a stat în carantină, la Timişoara: A fost mai rău ca la puşcărie şi nu am fost consultat de niciun medic

Cercetările arheologice de la situl 5, de pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud, au fost încheiate, iar echipele Muzeului Național al Unirii Alba Iulia s-au mutat la situl 7, aflat între Utvin și DN 59 (Timișoara – Moravița).

 

Ultima modificare Vineri, 29 Mai 2020 12:54

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login