Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ovidiu Tender, din nou în fața magistraților! Alături de cine a venit?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Omul de afaceri timișorean, Ovidiu Tender, a ajuns în această dimineață în fața judecătorilor de la Tribunalul Arad, încătușat.

Tender a contestat sentința de 12 ani și șapte luni de închisoare, în cazul Rafo-Carom.

Omul de afaceri a fost adus legat cu cătușe de mâna celebrului hacker Marcel Lazăr Lehel, zis Guccifer, care a cerut contopirea pedepselor acordate de judecătorii români și cei din America.

Ovidiu Tender a fost condamnat în anul 2015, la 12 ani și 7 luni de închisoare pentru înșelăciune, constituire și apartenență la grup de crimă organizată, spălare de bani în formă continuată.

El s-a declarat în repetate rânduri nevinovat și a anunțat mereu că va încerca să obțină anularea pedepsei.

UPDATE

Omul de afaceri Ovidiu Tender a obținut reducerea pedepsei. Magistrații de la Tribunalul Arad i-au anulat pedeapsa de 6 ani și 9 luni de închisoare, pentru instigare la abuz în serviciu.

După descontopirea pedepselor inițiale și recontopirea celor ramase, Tender a rămas cu o condamnare de 9 ani și 2 luni de inițială.

Sentința care l-a aruncat pe omul de afaceri după gratii prevedea 12 ani și 7 luni de închisoare.

Ultima modificare Joi, 23 Martie 2017 17:01

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login