Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

O nouă explozie a cazurilor de coronavirus! România se menţine pe un trend ascendent al îmbolnăvirilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un nou record negativ, înregistrat astăzi, când a fost raportat, pentru ultimele 24 de ore, un număr uriaş de noi infectări cu coronaviurs.

 De ieri până astăzi au fost efectuate 23.346 teste pentru coronavirus, iar acestea relevă 1.356 de noi cazuri, acesta fiind cel mai mare număr zilnic, de la debutul epidemiei.

Din păcate şi numărul deceselor înregistrate în ultimele 24 de ore este mare. 35 de persoane infectate cu COVID-19 au murit.

Este vorba despre 18 bărbaţi şi 17 femei care s-au stins în spitalele din Argeş, Bacău, Botoşani, Buzău, Călăraşi,Caraş-Severin, Dâmboviţa, Dolj, Iaşi, Maramureş, Suceava, Timiş, Vâlcea, Vaslui şi Bucureşti.

Conform ultimei raportări, se înregistrează încă un record negativ: cel al numărului de bolnavi grav, care se zbat între viaţă şi moarte.

În aceste momente sunt internaţi pe secţiile de terapie intensivă, 402 pacienţi, o cifră atât de mare nu a fost înregistrată nici măcar în starea de urgenţă.

 

Ultima modificare Joi, 30 Iulie 2020 13:22

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login