Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Nu se mai poate trece pe sub pasajul Jiul! Calea Circumvalațiunii, BLOCATĂ

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu uitați! Nu mai puteți circula în zona Pasajului Jiul, pe o bună bucată din Calea Circumvalațiunii.

De aseară tronsonul a fost închis circulației, în vederea montării a două poduri la Pasajul Jiul, care va fi lărgit la patru benzi.

"În vederea continuării lucrărilor necesare pentru lărgirea pasajului Jiul, s-a luat decizia închiderii traficului rutier pe un tronson din Calea Circumvalaţiunii, între bd. Republicii şi Calea Bogdăneştilor. Măsura va fi pusă în aplicare începând cu data de 31 mai 2017, de la ora 22", au anunțat în urmă cu câteva zile cei din Primărie.

Restricția va fi valabilă până la data de 10 iunie 2017.

Firma care execută lucrările va realiza, în această perioadă, demontarea şi montarea podurilor de cale feratã aferente unor linii de circulaţie, conform proiectului.

Ultima modificare Joi, 01 Iunie 2017 09:59

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login