Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Noi măsuri luate de autorități, la Timișoara, pentru a face față epidemiei de coronavirus! Este nevoie de noi laboratoare de analize

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Autoritățile din Timișoara se pregătesc pentru a face față unui eventual val de îmbolnăviri cu coronavirus, fiind luate o serie de noi măsuri.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Un nou val de români, la frontieră! Mii de oameni se întorc în țară

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit, astăzi, fiind puse în discuție o serie de măsuri urgente în contextul actual, al infecțiilor cu COVID-19.

Astfel, laboratorul de analize al Spitalului ”Victor Babeș” va fi extins, totodată va mai fi dotat un laborator la Spitalul Municiplal din Timișoara, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie. De asemenea, Direcția de Sănătate Publică căută și alte laboratoare unde să se poată face analize. 

O altă temă abordată de autorități s-a referit la colectarea deșeurilor provenite din centrele de carantinare, fiind găsite două firme care se vor ocupa de aceată problemă Pro Air Clean și Ecolect. Acestea și-au oferit serviciile gratuit, pentru a veni în sprijinul autorităților.

CITEȘTE ȘI: Scandalos! Cum i-a sfidat agentul unei firme de securitate din Timişoara, pe clienţii unei agenţii bancare?

Totodată a mai fost operaționalizat încă un număr de telefon al Direcției de Sănătate Publică în cadrul Centrului Județean de Coordonare, care funcționează la sediul ISU. Acest număr de telefon, împreună cu cele două ale ISU, sunt destinate persoanelor aflate în izolare la domiciliu.

Ultima modificare Marți, 17 Martie 2020 16:47

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login