Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Migraţie electorală? Aproape 50 de oameni locuiesc în numai trei case

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Trei familii au ajuns în vizorul poliţiştilor, după ce au declarat fictiv, că la domiciliile lor locuiesc şi alte persoane.

Este vorba despre un bărbat de 69 de ani și o femeie de 60 de ani, ambii din localitatea Surduc, județul Bihor, alți doi bărbați de 52, respectiv 56 de ani și două femei de 40 și 54 de ani, din municipiul Oradea.

CITEŞTE ŞI: CCIA Timiș continuă înscrierile la cursurile GRATUITE de profesionalizare a angajaților

Cei 6 s-au ales acum cu dosare penale, pentru fals în declaraţii, după ce oamenii legii au descoperit că au facilitat mutarea fictivă a 37 de persoane.

“Cei doi localnici din Surduc, în cursul lunii august a.c., ar fi luat în spațiu, în vederea stabilirii reședinței la adresa imobilului pe care aceștia îl dețin în localitatea respectivă, 11 persoane care au domiciliile în alte localități. Totodată, polițiștii îi bănuiesc pe cei doi orădeni de 52 și 40 de ani, că, în perioada februarie – august a.c., ar fi luat în spațiu, în vederea stabilirii reședinței la adresa imobilului pe care aceștia îl dețin în localitatea bihoreană Sărand, 13 persoane care au domiciliile în alte localități.De asemenea, bărbatul de 56 de ani și femeia de 54 de ani, din Oradea, sunt bănuiți că, în perioada februarie – septembrie a.c., ar fi luat în spațiu, în vederea stabilirii reședinței la adresa imobilului pe care aceștia îl dețin tot în localitatea Sărand, 13 persoane care au domiciliile în alte localități”, transmite IPJ Bihor.

CITEŞTE ŞI: Regalul de teatru de la Timişoara continuă! Cu ce te aşteaptă FEST-FDR – S.O.S. 20, în aceste zile?

 

 

 

 

1 comentariu

  • Maria Marian

    Veniți si la Ohaba Lungă, sunt si mai mulți.. Avem flotanti mai mulți ca cei ce locuiesc c u domiciliu! Faceți si aici i anchetă, nu-i corect, ca sa voteze pentru noi alții, care după voturi pleaca

    Raportează Maria Marian Vineri, 18 Septembrie 2020 11:58 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login