Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Mesajul transmis de DNA, după moartea violentă a procurorului Tamaș Schiffbeck

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Decesul violent al fostului şef DNA Timişoara a şocat lumea magistraţilor care sunt şi acum îngroziţi de vestea cumplită.

CITEŞTE ŞI: Sinucidere șocantă! Un procuror anticorupție din Timișoara s-a aruncat în gol de la etajul 6, al clădirii DNA!

La scurt timp după ce a fost confirmat incidentul, conducerea centrală a Direcţiei Naţionale Anticorupţie a transmis un mesaj de condoleanţe.

„Conducerea și personalul din cadrul Direcției Naționale Anticorupție își exprimă profundul regret pentru încetarea din viață, a domnului procuror Tamaș Schiffbeck, un bun coleg și un profesionist desăvârșit. În acest moment de mare cumpănă, transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să îl odihnească! Direcția Națională Anticorupție nu are cunoștință ca domnul procuror Tamaș Schiffbeck să fi fost vizat de vreo anchetă penală sau disciplinară”, se arată în comunicatul DNA.

CITEŞTE ŞI: Pericolul din grădină! Incredibil ce a găsit un om, în timp ce făcea lucrări de primăvară, în gospodărie

 

Ultima modificare Vineri, 15 Martie 2019 13:30

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login