Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Măsuri drastice în punctele de trecere a frontierei! Vor fi supracontroale în Agenţiile de Cotrol şi Încasare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dosarul şpăgilor din cadrul DRDP Timişoara, instrumentat de procurorii DNA Timişoara aduce controale la sânge în punctele vamale.

Astăzi a fost înfiinţată, în cadrul CNAIR, o comisie de supracontrol care își va desfășura activitatea la Agențiile de Control și Încasare din toate punctele de frontieră.

CITEŞTE ŞI: Doi oameni au ajuns la spital, unul în stare gravă, în urma unui teribil accident! De vină este un șofer de 19 ani care nu a acordat prioritate

Comisia va avea în vedere verificarea modului în care se respectă procedurile de lucru la Agențiile de Control.

"Ne dorim eficientizarea activității în agențiile de control. Un factor important în acest sens îl constituie eliminarea definitivă a factorului uman implicat în procesul de cântărire. Am facut un pas decisiv în această direcție prin semnarea unui contract pentru achiziționarea a 18 instalații de cântărire performante. Săptămâna trecută am emis ordinul de începere a procedurii de instalare. Avem un termen de implementare de 2 ani, însă rezultatul va fi o respectare riguroasă a procedurilor și, implicit, îmbunătățirea întregului proces", a declarat Sorin Scarlat, Directorul General al CNAIR S.A.

CITEŞTE ŞI: Atenție! Retim modifică, de luna viitoare, tarifele de colectare a deșeurilor!

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login