Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Mărturia emoţionantă a asistentului trimis să îşi salveze propriul copil! Ce a simţit când l-a văzut pe micuţ, pe targă?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Părea o intervenţie ca multe altele, dar totul s-a schimbat în momentul în care şi-a dat seama ca victima este propriul copilaş.

Sebastian este asistent medical de 4 ani, la SMURD şi în tot acest timp,a paricipat la sute de misiuni, însă acum, totul a fost diferit.

Duminică, echipajul medical din care făcea parte şi asistentul de 30 de ani a fost direcţionat către Fârdea, judeţul Timiş.

Un copil de 4 ani a fost lovit de o mașină. Urgent trebuie transportat la spital. Nu știm dacă a fost afectată coloana sau alte organe vitale. Nu se poate mișca și îl doare spatele”, acesta a fost apelul prin care elicopterul SMURD a fost trimis la locul accidentului.

În acel moment, a sunat telefonul lui Sebastian, Era soţia lui, care l-a anunţat că fiul lor, de numai 4 anişori, a fost lovit de un autoturism.

CITEŞTE ŞI: Video: Intervenţia medicilor chemaţi prin 112, de studenta din Uganda, care a murit la Timişoara

Sebastian şi-a dat imediat seama că merge să-și salveze propriul copil. Era la bunici, vorbiseră dimineața la telefon și totul era în regulă.

“Cu ochii în lacrimi, dar încercând să rămână lucid, Sebastian a indicat piloților care este cel mai bun loc de aterizare și a gestionat prin telefon transportarea copilului cu ajutorul unei ambulanțe către acel loc.

- Dar tu ești din zonă, l-a întrebat pilotul.

- Da și acum e vorba chiar de băiatul meu. El este victima, le-a răspuns Sebastian.

Ajuns la fața locului, Sebastian a alergat într-un suflet la ambulanță și acolo și-a zărit puștiul întins pe targă”, povestesc cei de la MAI, pe pagina de facebook a instituţiei.

"Când m-a văzut cel mic, a început să plângă. Niciodată nu am crezut că văzăndu-mi baiatul plângând, voi fi cel mai fericit om de pe pământ. Știam că fiecare lacrimă de-a lui înseamnă că este în viață”, a spus Sebastian.

Copilul a fost preluat de către elicopter și dus de urgență către Timișoara.

"Știam că trebuie să îl țin de vorbă pe cel mic, să nu adoarmă. Vorbeam întruna... ca niciodată, doar ca să nu închidă ochii. Îmi aduc aminte că îi citeam povești și voiam să îl văd cu ochișorii închiși, dar acum îl voiam treaz. Ați auzit vreodată te iubesc? Pentru mine acel te iubesc spus de puiul meu, acolo sus în aer, a însemnat cel mai mult", a mai spus Sebastian.

La Timișoara, copilul a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital.

A fost supus investigațiilor medicale de specialitate, iar acum este bine.

CITEŞTE ŞI: Mama care şi-a ucis propriul copil, căruia i-a tăiat gâtul, scapă de puşcărie! Vezi aici care este motivul

A fost operat la picior și va urma o perioadă de recuperare.

“La ieșirea din operație puștiul și-a întrebat tatăl:

- Tati, dar de ce ai venit tu să mă salvezi?

- Pentru că asta e meseria mea...

- Tu salvezi și alți copii?

- Da, tati... salvăm pe oricine are nevoie de ajutor.

- Tati, când mă fac mare ca tine vreau să fiu!”, au mai scris cei de la MAI, relatând discuţia dintre Sebastian şi fiul lui.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login