Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Lucrările de lărgire la patru benzi a drumului ce leagă Timișoara de Moșnița, tot mai aproape de start! Anunțul președintelui CJ Timiș

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Drumul care leagă Timișoara de Moșnița Nouă, va intra în șantier, în foarte scurt timp.

CITEȘTE ȘI: Coronavirus în judeţul Timiş! Peste 2.000 de oameni sunt izolaţi sau în carantină

Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra care spune că a fost desemnat și constructorul pentru realizarea lucrării. Speră însă, să nu fie depuse contestații.

 ”Drumul Timișoara – Moșnița Nouă, una dintre cele mai aglomerate șosele, în zilele obișnuite, are, în sfârșit, constructor! Și sper ca lucrurile să rămână așa. Suntem în ultimele zile în care se mai pot depune contestații. Îmi doresc, însă, ca firmele implicate să înțeleagă importanța acestui proiect pentru comunitate, să dea dovadă de respect și profesionalism. Urmează ordinul de începere a lucrărilor, în cel mai scurt timp posibil!”, spune președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

Proiectul lărgirii la 4 benzi a porțiunii de 4,1 kilometri din DJ 592, are o valoare de peste 30 de milioane de lei, din bugetul Consiliului Judetean Timiș, dar și prin Programul Național de Dezvoltare Locală. 

CITEŞTE ŞI: Creștere alarmantă a cazurilor de coronavirus, în ultimele 24 de ore! Au fost înregistrate 263 de îmbolnăviri

Lucrările ar trebui să fie gata în 9 luni de la deschiderea șantierului.

Ultima modificare Vineri, 27 Martie 2020 15:03

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login