Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Jandarmii, în acțiune! Demonstrații spectaculoase în centrul orașului, pentru timișoreni

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Jandarmii intră în acțiune la Timișoara! Piața Victoriei se transformă într-un câmp de luptă al forțelor de ordine.

Jandarmeria aniversează 167 de de ani de la înființare, în data de 3 aprilie. Cu această ocazie Inspectoratul Județean de Jandarmi a pregătit o serie de momente inedite, atât în stradă, cât și la sediul instituției.

CITEȘTE ȘI: Personaje de poveste au prins viață la Timișoara! A început festivalul CheckART

Mâine, în data de 2 aprilie, jandarmii vor putea fi văzuți în Piața Victoriei din Timișoara, unde vor face o serie de exerciții demonstrative, cu structurile antitero și nu numai. Totodată reprezentanții instituției vor prezenta elevilor și oferta lor educațională. Evenimentele vor continua și pe parcursul săptămânii viitoare.

În data de 3 aprilie este Ziua Jandarmeriei, cu această ocazie prezentăm în data de 2 aprilie, în Piața Victoriei din Timișoara, exerciții demonstrative unde veți vedea și structura antitero direct la lucru, dar și celelalte structuri din Inspectorat, inclusiv un exercițiu cu câinii de serviciu, dar vom prezenta și o ofertă educațională și o expoziție cu mijloacele din dotarea Jandarmeriei. Cu această ocazie invităm publicul în Piața Victoriei începând cu ora 9.00, până în jurul orei 14.00. Apoi, în data de 4 aprilie va fi ziua porților deschise, evenimentul va avea loc la sediul nostru de pe strada Barițiu, începând cu ora 9.00, vor fi din nou exerciții demonstrative, dar va fi și o parte preventivă în care vom prezenta un mic filmuleț pentru copii”, a declarat Nicolae Slev, șeful IJJ Timiș.

Ultima modificare Sâmbătă, 01 Aprilie 2017 14:02

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login