Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Timişoara Fresh, un eveniment despre sănătate, trup armonios și sport! Vezi aici programul complet

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începe prima ediție Timișoara Fresh, eveniment ce va avea loc în Piața Operei, în perioada 7-8 iulie.

Evenimentul își propune să aducă locuitorilor Timișoarei trendul actual prin care se promovează dobândirea unei stări optime de sănătate și a unui trup armonios.

La Timișoara Fresh, oamenii se vor putea convinge că acestea se pot obține și fără diete elaborate și programe sofisticate de sport. Din fericire, o dietă sănătoasă nu trebuie să reprezinte o corvoadă pentru nimeni, funcționează la fel ca și alte obiceiuri sănătoase pe care le dobândim prin exercițiu în timp.

Deși există o varietate largă de teorii ale unui stil de viață sănătos, prin evenimentul Timișoara Fresh, timișorenii sunt invitați să afle toate informațiile pe care le doresc direct de la specialiști.

În cadrul evenimentului, timișorenii vor putea descoperi activități fizice pe care le pot face fără un efort deosebit, dar prin care organismul lor se va regla și se vor simți mai plini de energie pe zi ce trece.

Prezenți vor fi sportivi internaționali, veniți să concureze în competiția Ultimate Smartfit Challenge 2018, dar și medici nutriționiști prezenți cu standuri și workshop-uri.

CITEȘTE ȘI: Vicepreședintele CJT, Traian Stancu dus de urgență la spital! I s-a făcut rău în timpul serviciului

Program scenă:

Sâmbătă

 • 8 – 17 – Romanian Throwdown by USC
 • 17 – 18– Seminar nutriție
 • 18– 19– Urban Cardio Dance alături de Claudia
 • 19 – 20 Timișoara Saracens – SCM UVT

Duminică

 • 8– 12 – Romanian Throwdown by USC
 • 12– 13– Antrenament funcțional
 • 13 – 16 – Romanian Throwdown by USC

CITEȘTE ȘI: Ştim care a fost cauza incendiului devastator, care a mistuit o vulcanizare şi două case!

Program Pavilioane:

Sâmbătă și duminică, între orele 8 – 16 - Prezentarea și testarea aparatelor sportive de ultimă tehnologie care se și vânzare de produse promoționale. Măsurători gratuite și cântăriri complexe, care vor oferi informații participanților despre procentul de grăsime, masa musculară, grăsime viscerală și mulți alți indici.

Sâmbătă și duminică, între orele 16– 21: Zmudy Bar - degustare și vânzare fresh-uri de sezon,  Do Terra - uleiuri esențiale - testare și vânzare, The Fit Baker - prăjituri sănătoase, fără zahăr, fără făină de grâu, fără unt și fără margarină, pe bază de proteine, fibre, carbohidrați cu eliberare treptată și grăsimi sănătoase,  Prăvălia Noastră - degustare și vânzare semințe, fructe uscate, Raw Veganza - creatorii primei brânze vegane de pe piața românească, pe baza nucilor de caju și migdale activate, culturi vegane și condimente atent selectate, degustări și vânzare, Magazinul Naturist Herba Banat - degustare alimente sanatoase, apa alcalina cu PH 9.2, diferite mostre cu titlu gratuit și vanzare produse naturiste, Fundația de Ajutor Medical Profilaxis, impreuna cu Centrul Medical Profilaxis prin programul “Vreau să cresc sanatos”, programul de gimnastică medicală și fizioterapie adresat persoanelor vîrstnice și programul de prevenire a complicațiilor datorate muncii la birou, într-o poziție static,nutriționist Sebastian Cătană - servicii de nutriție pentru creșterea calității vieții, nutriție curativă, managementul diabetului, nutrigenetică,  Cabinet de nutriție și dietetică Dr. Iren Alexoi, Bianca Birceanu – nutriționist dietetician, Violeta Bun – nutriționist dietetician

Sâmbătă, între orele 16 – 21: Olivia Micșa – Nutriționist dietetician (în formare), Nutriționist dietetician voluntar - Spitalul Clinic Județean Timișoara - sfaturi și recomandări pentru un stil de viață sănatos, obținerea și menținerea greutății ideale, prevenirea anumitor boli -prin program nutrițional adecvat și activitate fizică

Duminică, între orele 16– 21: Nutriform Expert SRL - măsurători gratuite ale compoziției corporale pentru adulți, cu prezentarea rezultatelor către beneficiar, cu respectarea confidențialității datelor personale; discuţii cu durata de 15 minute referitoare la obiceiurile alimentatare şi nutriţie sănătoasă

Ultima modificare Marți, 03 Iulie 2018 13:42

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Brâncuşi, sărbătorit la Timişoara! Ce manifestări vor fi organizate cu această ocazie?

Brâncuşi, sărbătorit la Timişoara! Ce manifestări vor fi organizate cu această ocazie?

În fiecare an, la 19 februarie, se sărbătoreşte Ziua Brâncuşi, sărbătoare națională care amintește de data naşterii marelui sculptor român.

Detalii

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

Deși contestat vehement de mai mulți primari, președintele Consiliului Județean Timiș se declară extrem de mulțumit de proiectul de buget pe 2019!

Detalii

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Este o situaţie fără precedent în judeţul Timiş, unde 46 de localităţi au ajuns sub asediul gunoaielor, după ce firma de salubritate nu a mai golit containerele de aproape o lună.

Detalii

Cele mai noi articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login