Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Interzis tirurilor în Ungaria! Cât durează restricțiile?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Atenție șoferi! Traficul în Ungaria va fi restricționat. Această măsură este însă, valabilă doar pentru tiruri.

Autorităţile de frontieră din Ungaria au informat că în perioada 3 iunie, ora 23.00 (ora României) 5 iunie, ora 23.00 (ora României) circulația tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone va fi restricţionată.

Măsura este luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că în această perioadă credincioșii catolici și ortodocși celebrează Sărbătoarea Rusaliilor. În schimb, traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura în condiţii normale.

În această perioadă în care circulația tirurilor este restricționată, şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până când se va da drumul  circulaţiei pe drumurile publice.

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login