Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Harababură în Timișoara! Polițiștii au găsit șosete, linguri de lemn și coroane mortuare... pe marginea străzii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Linguri de lemn, ciorapi, parfumuri și chiar coroane de flori mortuare! Toate acestea, pe marginea drumului la Timișoara.

Polițiștii locali au intensificat, în ultima perioadă, acțiunile de control pe această linie, astfel că au dat zeci de amenzi.

CITEȘTE ȘI: Minciună sfruntată, spusă de Robu! Cine l-a dat de gol, pe primarul Timişoarei?

Pe lângă obiectele uzate expuse spre vânzare în locuri neautorizate, pe trotuare, în apropierea piețelor, există și situații în care sunt comercializate obiecte noi, a căror proveniență este incertă, neexistând acte pentru aceasta și făcând concurență neloială celor care își obțin toate documentațiile pentru un comerț civilizat. 

Tot felul de mărfuri precum linguri din lemn, obiecte de îmbrăcăminte, ochelari de soare, parfumuri, încărcătoare de laptop-uri, huse de telefoane mobile și chiar coroane de flori expuse spre vânzare pe domeniul public au fost confiscate de polițiști, iar cei care au încercat să le comercializeze fiind și sancționați. 

Au fost aplicate așadar un număr de 19 sancțiuni în ultima săptămână, alte 17 fiind aplicate cu o săptămână înainte”, spun polițiștii locali.

Cele mai multe situații de aceste gen au fost constatate în apropierea Piețelor Badea Cârțan, Doina, Iosefin, Calea Buziașului, Aleea FC Ripensia, Calea Șagului, Platoul Dâmbovița și chiar în zona centrală pe str. Piatra Craiului. 

CITEȘTE ȘI: A vândut droguri unor poliţişti! Ce a urmat pentru un tânăr de 24 de ani, care se ocupa cu traficul de cannabis?

Sancțiunile pentru astfel de situații sunt de la 150 de lei și pot ajunge chiar până la 5000 lei. În plus, cei depistați riscă să rămână și fără marfă.

Ultima modificare Vineri, 14 Septembrie 2018 12:04

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login