Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Haos la centrul de vaccinare din Lugoj! Pe 60 de locuri, au fost programaţi peste 200 de oameni

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În această dimineaţă, a început şi în judeţul Timiş, imunizarea persoanelor care se încadrează în etapa a doua.

Este vorba despre bolnavii cronic, persoanele de peste 65 de ani şi angajaţii din domenii cheie.

CITEŞTE ŞI: Noi pacienţi COVID, în stare gravă! Creşte iarăşi numărul bolnavilor de la ATI

Pentru ei, au fost amenajate opt centre de vaccinare, cu nouă fluxuri: Iulius Mall Timişoara (2 puncte), Spitalul CFR (1 punct), Spitalul Municipal Lugoj (1 punct), Spitalul Deta (1 punct), Spitalul Sânnicolau Mare (1 punct), Centrul de Vaccinare Dumbrăviţa, Centrul de Vaccinare Ghiroda şi Spitalul Făget.

Probleme au fost semnalate încă de dimineaţă, la Centrul de Vaccinare de la Lugoj, unde capacitatea este de 60 de persoane.

Însă, în platforma de programări apar trei fluxuri de vaccinare, astfel că au fost permise peste 200 de înscrieri pentru fiecare zi.

“Nu ştiu exact câţi sunt programaţi pentru astăzi, dar sunt peste 200. Urmează să vedem exact câţi dintre ei se prezintă. Noi încercăm să îi vaccinăm pe toţi, dar dacă nu putem, o să începem să îi sunăm să îi reprogramăm. Noi nu putem rezolva problema, pentru că nu avem cum să mai amenjăm alte puncte de vaccinare. Nu ne permite spaţiul. Sunte şi spital suport COVID”, a declarat pentru sursadevest, Ionuţ Cocoş, managerul Spitalului Municipal Lugoj.

Singura soluţie o reprezintă deschiderea unor centre noi de vaccinare, care să preia surplusul de pacienţi programaţi la Lugoj.

Dar, deocamdată nimeni nu ştie când se va întâmpla asta.

CITEŞTE ŞI: Mai puţine călătorii, mai puţine paşapoarte! Activitatea redusă cu 60%, la Serviciul Paşapoarte, în 2020

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login