Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Halucinant! O gravidă şi fătul ei au murit, din cauza incompetenţei medicilor! Acuzaţii grave, ale managerului Spitalului Judeţean Timişoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O femeie de 38 de ani, diagnosticată cu coronavirus, a murit după ce a fost transferată de la Arad la Timişoara.

Era gravidă în luna a şaptea şi a ajuns la spitalul din Arad, unde starea ei s-a agravat foarte repede.

CITEŞTE ŞI: Biciclist ucis într-un accident înfiorător! A fost prins sub roţile unui camion

A fost transportată la Timişoara cu o ambulanţă, însă pe drum a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii au resuscitat-o şi s-au îndreptat către Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.

Din păcate însă, a suferit încă trei stopuri cardio-respiratorii iar ultimul i-a fost fatal.

Managerul spitalului se declară şocat de acest acz şi spune că femeiea putea fi salvată, dacă nu s-ar fi făcut mai multe greşeli medicale.

„Astăzi am avut un caz halucinant la Spitalul Județean din Timișoara, din punctul nostru de vedere.

O tânără de 39 de ani, însărcinată în 28 de săptămâni, pozitivă COVID-19, transferată de la Spitalul Județean Arad către Maternitatea Bega sau Spitalul de Boli Infecțioase, încă nu știm care, a făcut un stop cardio-respirator în Ambulanță și deci a fost redirecționată către UPU Județean pentru că este cel mai performant din regiune. Din păcate, pacienta a suferit încă trei stopuri cardio-respiratorii în UPU, iar ultima dată nu a mai putut fi salvată.

Atât ea, cât și fătul au decedat.

De ce este halucinant cazul?

Pentru că din informațiile noastre pacienta a ajuns la Spitalul Județean Arad inițial asimptomatică, fiind depistată pozitiv în urma unui contact cu o altă persoană pozitivă. Nu a fost transferată la Maternitatea COVID-19 din județul Arad, ci a fost ținută la Spitalul Județean Arad inițial în Secția de Chirurgie pentru că acolo există zonă roșie, cu consult ginecologic fără probleme. Atunci când pacienta a început să se decompenseze a fost transferată pe secția ATI a aceluiași spital, unde nu ar mai fi fost urmărită corespunzător.

Din informațiile noastre a fost <<descoperită>> în această dimineață la raportul de gardă de către un epidemiolog din cadrul DSP Arad, căruia i s-a transmis că acest caz îi depășește. Acest lucru este halucinant având în vedere că pacienta ar fi avut o saturație de oxigen de 70%, mult sub limita obligativității intubării, fiind deci un caz clasic de ATI. Fiindcă pacienta nu avea probleme ginecologice, dacă ar fi ajuns la noi la timp, noi am fi internat-o direct pe secția ATI pentru că exact acolo se face managementul unui caz care se agravează. O simplă intubare făcută la timp ar fi ajutat la salvarea a două vieți omenești, dintre care a unui făt. Astfel de întâmplări sunt oripilante și de neacceptat!”, spune Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Județean Timișoara.

CITEŞTE ŞI: Sfârșit cumplit! Un muncitor a murit strivit de doi pereți din beton, pe șantierul unde lucra

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login