Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Frăţiori gemeni, împreună cu tatăl lor, dispăruţi fără urmă, de două săptămâni! Nimeni nu ştie unde şi-a dus bărbatul copiii

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Familia unui bărbat de 37 de ani trăieşte un adevărat coşmar şi face cele mai sumbre scenarii, după ce acesta a dispărut cu ambii copii.

Istvan Bajko a plecat de acasă, din comuna Diosig, judeţul Bihor, pe data de 1 august, împreună cu cei doi copii.

CITEŞTE ŞI: “Infrastructura de sănătate locală nu mai face față nevoilor comunității și e mai pretabilă pentru Africa Sahariană, decât pentru un oraș european”

Din acel moment, nimeni nu mai ştie nimic de soarta lor.

Rudele i-au căutat pe cei trei peste tot, dar în zadar, aşa că acum au sesizat Poliţia, care cere şi ajutorul populaţieii.

Bărbatul de 37 de ani are următoarele semnalmente: înălţime 1,75 m, greutate 78 kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr negru, tuns scurt.

tata disparut

Stefania Noemi Bajko şi Istvan Jozsef Bajko sunt fraţi gemeni, ambii în vârstă de 5 ani şi 11 luni.

Fetiţa are o înălţime de 1,40 m, greutate 17 kg., constituție slabă, faţă rotundă, ochi căprui, păr şaten, drept, de lungime medie, are pe frunte o cicatrice de aproximativ 1 cm.

Semnalmentele băieţelului sunt: înălţime 1,35 m, greutate 17 kg., constituție slabă, faţă rotundă, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, are pe obrazul stâng o cicatrice de aproximativ 1 – 1,5 cm.

Cei care au informaţii care să poată duce la găsirea copilaşilor şi a tatălui lor sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată secţie de Poliţie, sau să sune la 112.

CITEŞTE ŞI: Cea mai îndrăgită cafenea din lume deschide încă o locaţie la Timişoara! Tucano Coffee aduce o atmosferă thailandeză în Complexul Studenţesc

 

UPDATE

Cei doi copii au fost găsiţi, în cursul acestei dimineță, de poliţiştii bihoreni într-un centru de rezidenţă pentru minori din municipiul Salonta.

Aceştia nu au fost victima vreunei infracţiuni şi urmează să fie încredinţaţi mamei.

 

 

 

Ultima modificare Joi, 13 August 2020 14:47

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login