Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Este oficial! La Smithfield a apărut cel mai mare focar de infecţie cu COVID-19, din judeţul Timiş! Decizie de ultimă oră a autorităţilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cel mai mai mare procesator de carne din România se confruntă la ora actuală cu o problemă de sănătate publică, în contextul epidemiei de coronavirus.

Aici a apărut un adevărat focar de infecţie cu SARS-COV-2, astfel că unitatea a fost închisă.

CITEŞTE ŞI: Bubuie cazurile de coronavirus! Cifrele uriaşe, anunţate, în urmă cu puţin timp: aproape 900 de infectaţi, în doar 24 de ore

“S-a decis suspendarea activităţii întregului obiectiv, pentru o perioadă de 7 zile, cu posibilitate de prelungire, în caz de nevoie. Unitatea îşi va relua activitatea după efectuarea unei igienizări şi dezinfecţii riguroase, precum şi după testarea personalului cu maxim 48 de ore înainte, cu rezultat negativ”, transmite DSP Timiş.

Primele cazuri de coronavirus în rândul angajaţilor Smithfield au apărut în urmă cu o săptămână, iar în urma anchetei epidemiologice au fost testate şi alte persoane.

Aşa s-a depistat că 93 de oameni din cadrul companiei au contractat infecţia cu SARS-COV-2.

Doar în ultimele 24 de ore au fost confirmaţi pozitiv, 56 de angajaţi.

CITEŞTE ŞI: Candidatul USR, la Primăria Timişoara, Dominic Fritz, atacat de Pro România: temele politice naţionale îl depăşesc

În total au fost recoltate probe de la 804 persoane, însă rezultatele au sosit doar pentru 488.

În aceste condiţii, este posibil ca numărul infectaţilor să crească, după prelucrarea tuturor testelor.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login