Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Este din nou alertă la Timişoara! O femeie, suspectă de coronavirus, internată de urgenţă! Medicii spun însă că este o alarmă falsă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O femeie de 56 de ani, care a fost în vacanţă în Thailanda, este izolată în aceste momente, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.

Ea s-a întors pe data de 13 februarie din Asia, iar acum a început să se simtă rău.

CITEŞTE ŞI: Cutremurător! Biletul de adio, lăsat de jurnalistul care s-a aruncat sub tren, la Timişoara!

Fiind din Deva, s-a prezentat de urgenţă la Spitalul de acolo, unde medicii au constatat că are simptome specifice infestării cu temutul virus ucigaş, care a omorât până acum, aproape 1.700 de persoane, cele mai multe din China.

Femeia a fost imediat izolată, iar ulterior a fost transportată, în condiţii speciale, la Spitalul Victor Babeş din Timişoara.

O Autospecială Transport Pentru Victime Multiple (ATPVM) de la Detaşamentul de Pompieri Deva a transportat-o la Timişoara în condiţii speciale. După efectuarea transportului, ATPVM va trece printr-un proces de decontaminare efectuat de echipajul CBRN (Cercetare chimică bacteriologică şi radionucleară) din cadrul ISU Timiş”, transmite Prefectura Hunedoara.

Medicii de la Timişoara dau însă asigurări că nu există suspiciunea de coronavirus.

Femeia are siptomele unei gripe sezoniere, motiv pentru care nu au fost luate măsuri speciale în ceea ce priveşte izolarea.

“În acest moment, femeia are o uşoară stare de febrilitate, nu are tulburări respiratorii, i-am recoltat testele pentru gripă iar acum aşteptăm rezultatele, dar nu este suspectă de coronavirus. Nu prezintă simptomele necesare testării de acest tip. Nu putem să inducem panică în rândul populaţiei, pentru tot ceea ce înseamnă febră sau tulburări respiratorii”, a declarat Cristian Oancea, directorul medical al Spitalului “Victor Babeş” Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Sentinţă definitivă! Poliţistul Cristian Spătaru a pierdut procesul în care a dat în judecată Sursa de vest, pentru că i-ar fi ştirbit imaginea

În urmă cu patru zile, un tânăr din Reşiţa, de 24 de ani, care lucrează ca asistent în Germania, a ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, cu aceleaşi simptome.

Rezultatele analizelor au indicat în cazul lui că nu avea coronavirus, ci o viroză respiratorie comună, astfel că a fost lăsat să plece acasă.

 

 

Ultima modificare Duminică, 16 Februarie 2020 10:15

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Focuri de armă, lângă Timişoara! Poliţiştii au capturat un individ care a ieşit din casă, fără a respecta Ordonanţa Militară

Focuri de armă, lângă Timişoara! Poliţiştii au capturat un individ care a ieşit din casă, fără a respecta Ordonanţa Militară

Nu mai puţin de patru focuri de armă au fost trase de poliţiştii timişeni care au vrut să oprească în trafic, un autoturism.

Detalii

Încă un deces, provocat de coronavirus! Numărul morţilor a ajuns la 18

Încă un deces, provocat de coronavirus! Numărul morţilor a ajuns la 18

Creşte numărul deceselor în rândul pacienţilor care au afecţiuni cronice şi au fost diagnosticaţi şi cu coronavirus.

Detalii

FOTO: Tren mistuit de flăcări! Pasagerii şi mecanicul de locomotivă au reuşit să se salveze

FOTO: Tren mistuit de flăcări! Pasagerii şi mecanicul de locomotivă au reuşit să se salveze

Incendiu violent în această dimineaţă, când flăcările au distrus complet, un tren de călători.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login