Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Duminică se inaugurează Pasajul Jiul! Până atunci traficul prin pasaj va fi închis

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Timișoara vine cu o veste proastă pentru șoferi, după care vine cu una excelentă! 

Și anume vestea proastă este că circulația prin pasajul Jiul va fi închisă începând de mâine de la ora 9 dimineaţa. Motivul? În pasaj continuă lucrările de modernizare, care nu pot fi făcute dacă acesta este tranzitat. 

CITEȘTE ȘI: Trei morţi şi doi răniţi, într-un cumplit accident rutier!

Vestea bună este însă, că măsura de interzicere a traficului prin pasajul de sub calea ferată este valabilă până în seara zilei de duminică, 12 noiembrie, când circulația va fi deschisă complet pe toate cele cinci benzi. 

Rerpezentanții municipalității spun că în cele două zile în care traficul va fi închis prin pasaj se vor face ultimele lucrările de cosmetizare precum marcarea benzilor sau iluminatul. 

Primarul Nicolae Robu anunța la începutul acestei săptămâni că ar mai fi nevoie de aproximativ 10 zile pentru finalizarea lucrărilor la pasaj, însă se pare că lucrurile au decurs cum trebuie, iar circulația va fi deschisă mai devreme.

CITEȘTE ȘI: Încă un grup de migranți, depistat de polițiștii de la imigrări, în Timișoara!

Lucrările la Pasajul Jiul au început încă de anul trecut, iar valoarea totală a investiției se ridică la peste 7 milioane și jumatate de euro.

Ultima modificare Joi, 09 Noiembrie 2017 16:58

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login