Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Dudeștii Noi și Parța se alătură localităților pentru care NU trebuie declarație pe proprie răspundere! Cererea de la Lugoj a fost respinsă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș, s-a întrunit, astăzi, în sistem videoconferință.

La primul punct de pe ordinea de zi s-a luat în discuție solicitarea Primăriei municipiului Lugoj de a se emite o hotărâre a Comitetului Județean Pentru Situații de Urgență în baza căreia să se circule înspre/dinspre localități din jurul Lugojului fără declarație pe proprie răspundere.

CITEŞTE ŞI: A patra zi consecutiv, fără niciun caz nou de coronavirus în Timiș!

În urma votului membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență s-a respins solicitarea Primăriei municipiului Lugoj.

In timpul discuțiilor s-a precizat faptul că, pe perioada stării de alertă, se poate circula în afara localității către/dinspre locul de muncă pe baza  unei adeverințe eliberate de angajator, sau a legitimației de serviciu, nefiind nevoie de declarație pe propria răspundere. Aceasta din urmă fiind completată pentru deplasări în afara localității pentru alte motive, prevăzute în declarație”, transmit reprezentanții Prefecturii Timiş cu privire la solicitarea de la Lugoj.

Cel de-al doilea punct de pe ordinea de a vizat introducerea localităţilor Dudeștii Noi și Parța în lista unităţilor administrative pentru care nu trebuie completată declaraţia pe proprie răspundere.

CITEȘTE ȘI: 198 de cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore! Peste 200 de bolnavi sunt internați la terapie intensivă

Votul membrilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a fost unul pentru, astfel că cele două localităţi se adaugă celorlalte 11, stabilite la intrarea în vigoare a stării de alertă.

Aceste localităţi sunt: Dumbrăvița, Ghiroda, Giarmata, Giroc, Moșnița Nouă, Remetea Mare, Săcălaz, Sânmihaiu Român, Sânandrei, Șag, Bucovăț.

Ultima modificare Joi, 21 Mai 2020 16:38

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login