Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Drumul care leagă Autostrada A1 de Timișoara, prin Giarmata, extins la patru benzi! A fost semnat contractul de proiectare și execuție

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Încă un pas important pentru lărgirea la patru benzi a drumului care leagă Timișoara de autostradă, prin Giarmata.

CITEȘTE ȘI: Atenție, șoferi! Se circulă cu restricții pe mai multe străzi din oraș. Unde se lucrează?

A fost semnat contractul pentru proiectare și execuție, asta după ce în luna martie a fost semnat contractul pentru finanțare.

Licitația a fost câștigată de Tehnocer, cu o sumă totală de 51 de milioane de lei, fără TVA. Firma are opt luni la dispoziție pentru realizarea proiectării, în valoare de 960.000 de lei, fără TVA și 30 de luni pentru lărgirea la patru benzi a drumului de aproximativ 13 kilometri care trece prin Dumbrăvița și pe lângă Giarmata. 

Astăzi semnăm cel mai important proiect de infrastructură, atât din punct de vedere al fluidizării traficului pentru munipiul Timișoara și întreaga zonă periurbană, cât și din punct de vedere financiar. Lotul 1, de la centură până la autostradă este cel mai important spun eu, pentru că rezolvăm traficul infernal care este în momentul ăsta. Tronsonul are o lungime de 6,6 km și o valoare  de 20 de milioane de lei, iar cel de-al doilea tronson, prin Dumbrăvița, are o lungime tot de 6 km cu o valoare de 29,5 milioane de lei”, spune președintele CJT, Călin Dobra

Așadar, lucrările propriu zise ar trebui să înceapă în primăvara anului viitor.

CITEȘTE ȘI: CCIAT pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, cea de vară-toamnă!

Conform reprezentanților CJT, proiectul trebuie finalizat până în anul 2022.

Ultima modificare Luni, 22 Iulie 2019 15:37

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login