Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Drogul Zombie l-a ucis! Este durere fără margini, în familia lui Richard, care a murit din cauza ţigărilor stropite cu otravă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un tânăr de 25 de ani şi-a pierdut viaţa din cauza ţigărilor stropite cu otravă pentru şobolani, pe care le fuma de o bună perioadă de timp.

Richard Farcaş locuia singur, în casa părintească, din municipiul Arad.

Familia spune că tânărul a intrat, în urmă cu câţiva ani, într-un anturaj prost şi a început să consume droguri.

CITEŞTE ŞI: Deputatul, Matei Suciu, critică dur propunerea ca spitalele private să participe la programele naţionale: Liberalii ne scot viața la mezat!

Nici măcar iubita lui, cu care a avut o relaţie de 6 ani şi nici fetiţa care i s-a născut, nu au putut să îl smulgă pe Richard din această capcană.

Şi, treptat-treptat, tânărul a ajuns să nu mai ţină cont de nimic, decât de droguri.

Iar atunci când era sub influenţa lor, devenea un alt om.

“A stat un an în pușcărie, timp în care iubita lui a născut fetița lui. Când el a ieșit ea nu l-a mai vrut înpoi, fetița nu era pe numele lui, nici nu îl prea lăsa să o vadă. A reînceput să consume droguri și alcool. Nu mai era curioas de nimic, noi debeaga îl încurajam să își refacă viața, nu mai era curios de nimeni și de nimic. Era tânăr avea în jur de 23 de ani. O putea lua de la capăt. Mai lucra la spălătorie, însă nu prea putea, deoarece prietenii veneau după el, drogurile parcă îl urmăreau. Dacă nu lua și intra în sevraje atunci nu mai conștientiza. A început cu iarbă, apoi a început să fumeze soricioaică”, a povestit sora lui Richard, pentru ziardearad.ro.

Deşi conştientiza riscurile la care se supune şi le spunea celor dragi, în fiecare zi, că va renunţa la droguri, Richard nu a reuşit să scape de acest viciu.

A continuat să fumeze ţigări stropite cu otravă pentru şoareci, pe care şi le cumpăra de la dealeri din Arad.

Asta i-a adus sfârşitul. Înainte de Crăciun, a fost găsit mort în propria locuinţă, iar autopsia a scos la iveală că a fost intoxicat cu o substanţă necunoscută.

Familia lui Richard, deşi îngenucheată de durere, face acum un apel către toţi tinerii, să nu fie atenţi şi să nu cadă în plasa traficanţilor de droguri.

CITEŞTE ŞI: Găteşti şi dăruieşti! Eveniment de suflet, organizat la Aeroportul Internaţional Timişoara

De asemenea, rudele tânărului ucis de drogul Zombie îi acuză pe poliţişti că nu îşi fac bine treaba.

Şi asta în contextul în care, moartea lui Richard nu a fost anchetată în detaliu, astfel încât să se ajungă la reţelele de traficanţi.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login