Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Detalii şocante despre sinuciderea IT-istului de la Timişoara! Ce mesaje a trimis, înainte de a se arunca în gol?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Familia, prietenii şi colegii lui Alin Naciu, bărbatul care s-a aruncat în gol de la etajul 5, sunt în stare de şoc.

Cu toţii ştiau că în ultima perioadă avea probleme cu depresia, însă nimeni nu s-a gândit că se va ajunge la sinucidere.

Era un profesionist desăvârşit, dedicat echipei, coordona diverse proiecte în Europa şi nu numai. În urmă cu aproximativ o lună i-a semnalat unui coleg că are o stare de oboseală continuă şi nu se odihneşte foarte bine. Colegii i-au recomandat să meargă la un specialist, la un psiholog în primă fază şi chiar la un psihiatru, la care se pare că a şi apelat, în ultima perioadă”, a declarat Ciprian Scutca, manager de proiect la Nokia.

CITEŞTE ŞI: Valeriu Lupu, de numele căruia se leagă moartea a 48 de oameni, a ajuns secretar de stat în ministerul Transporturilor

Alin a conştientizat că are probleme şi a intrat în concediu medical, o lună de zile, timp în care a primit consiliere psihologică, dar şi tratament psihiatric.

Nu a fost însă suficient, iar în ziua în care a revenit la lucru, a decis să îşi pună capăt zilelor.

Şi-a îndeplinit sarcinile pe care le avea la birou, după amiază a plecat acasă, însă după câteva ore s-a întors hotărât să îşi încheie socotelile cu viaţa.

Nu a lăsat nimic la voia întâmplării: le-a scris mesaje de adio soţiei şi colegilor, în care le-a cerut iertare şi le-a scris toate parolele de care aceştia aveau nevoie.

“A făcut totul foarte inginereşte, dacă pot spune aşa. I-a trimis soţiei toate conturile, toate parolele de la ce avea ea nevoie, de asemenea i-a trimis managerului nostrum de proiect din Portugalia, accesul la laptopul lui, adică user-ul şi parola, şi-a cerut scuze de la toată lumea… Nimeni nu a înţeles exact pentru ce îşi cere scuze, pentru că, sincer vă spun, nu avea nimeni ce să îi reproşeze. Avea nişte calificative extraordinare, era un om dedicate job-ului, îi plăcea ceea ce face… Sunt foarte multe semne de întrebare care rămân”, a mai spus Ciprian Scutca.

CITEŞTE ŞI: Video: O nouă zi de proteste, la Spitalul Judeţean Timişoara! A fost creată şi o petiţie on line pentru susţinerea lui Marius Craina

Alin Naciu s-a aruncat în gol de la etajul 5, exact în momentul în care soţia lui a intrat în clădire pentru a vedea ce se întâmplă.

El a lăsat în urmă doi copii orfani de tată: un băiat de 10 ani şi o fetiţă de 5 ani.

Ultima modificare Miercuri, 04 Decembrie 2019 17:28

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login