Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Decizie de ultimă oră! O localitate din Timiș a fost închisă, din cauza coronavirusului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O localitate din Timiș a fost închisă, după ce aici au apărut mai multe cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus.

Este vorba despre Sacoșu Turcesc, localitate unde și Primăria a fost închisă, după ce mai mulți angajați de aici au fost depistați pozitiv.

Decizia de închidere a localității a fost luată în această după amiază în cadrul Comitetului Local pentru Situații de Urgență. Oamenii nu mai pot intra sau ieși din localitate, decât în condiții excepționale.

Comuna are șapte sate aparținătoare, însă decizia pentru izolarea completă s-a luat doar pentru centrul de comună, Sacoșul Turcesc. Este vorba despre aproximativ 1000 de oameni, practic în perioada în care suntem în carantină nu mai au voie să intre decât oamenii din localitate și mașinile care aprovizionează magazinele alimentare. De asemenea preotul are voie să intre în cazul în care apare vreun deces”, a declara primarul comunei, Gabriel Koller.

Afectați sunt însă și locuitorii satului aparținător Icloda, care nu mai pot ajunge acasă, pentru că singurul drum de acces este prin Sacoșu Turcesc.

Ultima modificare Marți, 31 Martie 2020 19:58

1 comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login