Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Crimă la comandă! Un bărbat a fost ucis în bătaie, iar apoi a fost stropit cu sodă caustică pentru a nu fi recunoscut

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat de 46 de ani a fost găsit mort, într-o zonă izolată. Anchetatorii au găsit pe trupul acestuia urme de lovituri, iar fața îi era desfigurată.

Cazul care a șocat întreg județul Bihor și nu numai, a ieșit la iveală după ce chiar famila a anunțat dispariția bărbatului de 46 de ani, care locuia în localitatea Girișu de Criș. 

CITEȘTE ȘI: Un indian s-a dat grec, pentru a ieși din țară! A folosit un pașaport fals

Au început imediat căutările, iar acesta fost găsit mort, pe un teren din apropierea localității Gepiu, cu semne de violență pe tot trupul. 

Cercetările au scos la iveală o crimă absolut șocantă. 

Pentru că bărbatul era adesea agresiv, atunci când consuma băuturi alcoolice, concubina lui și-a rugat fiul și ginerele să îi dea o lecție. 

Tinerii l-au luat la bataie, lucrurile au degenerat şi l-au omorât. Au folosit un levier și un sucitor de lemn, pe care ulterior l-au aruncat în foc. L-au dus pe bărbat într-o magazie, pe când înca era în viață și l-au lăsat acolo să agonizeze. 

A doua zi, au luat trupul neînsuflețit, l-au invelit în folii de plastic şi l-au abandonat în alt sat, pe digul unui canal, într-o zonă cu stufăriș. 

CITEȘTE ȘI: Impact violent! O maşină a fost proiectată într-un stâlp, după ce a fost lovită cu putere, de un alt autoturism

Pentru a fi greu de identificat, l-au stropit cu sodă caustică în zona capului, soda pe care tinerii au cumpărat-o special în acest scop. 

Acum, atât ei cât și concubina victimei au fost retinuți pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Ultima modificare Vineri, 10 Ianuarie 2020 13:57

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login