Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Creşte traficul aerian pe Aeroportul din Timişoara! Cursele spre București, cele mai căutate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Traficul aerian, în continuă creştere pe Aeroportul Internaţional Timişoara.

CITEȘTE ȘI: CCIA Timiș continuă poveștile de succes ale firmelor înființate prin Proiectul SIA VEST

Bilanțul traficului aerian de pasageri în transport intern, pe ruta Timișoara – București, în anul precedent, confirmă o creștere a datelor față de anul 2018.

În anul 2019, ruta Timișoara – București a înregistrat o creștere de 8,4% comparativ cu anul 2018, ajungând la un număr de 444,637 de pasageri transportați în cele 12 luni ale anului precedent.

De asemenea, media de pasageri per zbor a cunoscut o evoluție, ajungând la un număr de 109 pasageri/zbor în anul 2019, cu 9,8% mai mult decât în anul 2018.

Astfel, conform datelor Institutului Național de Statistică, ruta Timișoara – București a devenit cea mai frecventată destinație internă din România.  

CITEȘTE ȘI: Un nou caz de coronavirus la Timişoara! Rezultatele confirmă încă o îmbolnăvire

Creșterea traficului intern de pasageri pe această rută este o dovadă a faptului că activitățile economice dintre cei mai importanți poli economici ai României, respectiv Regiunea de Vest a țării și București, sunt într-o permanentă dezvoltare. Acest lucru ne arată și faptul că între cetățeni se desfășoară nu doar relații comerciale, ci și un schimb de experiențe culturale, educaționale și profesionale” a declarat directorul aeroportului Timişoara, Daniel Idolu.

aero

Ultima modificare Marți, 03 Martie 2020 15:52

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login