Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Controale la sânge, în Timişoara, pentru prevenirea răspândirii COVID-19! Au fost date amenzi pe bandă rulantă

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Creşterea alarmantă a numărului de noi cazuri de coronavirus le-a pus pe autorităţi în gardă şi au fost demarate controale minuţioase.

În judeţul Timiş, oamenii legii au început de aseară verificările şi au aplicat deja, 23 de avertismente şi amenzi.

CITEŞTE ŞI: Încă o zi cu peste 400 de noi cazuri de coronavirus! Ne apropiem de 29.000 de cazuri

“Au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19,dintre care 21 fiind pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală si 2 pentru nerespectarea modului de amenajare a teraselor privind distantarea fizica si locul prevazut la mese și pentru nerespectarea masurilor de diminuare a impactului riscurilor. De asemenea, au fost aplicate și 51 de sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2002 și 25 la Legea 61/1991”, anunţă IPJ Timiş.

Au fost verificate, în total, 66 de locaţii: mall-uri, magazine, pieţe, târguri şi terase.

La acţiune au participat poliţişti, reprezentanţi ai Prefecturii, inspectori de muncă, angajaţi de la ISU, DSP, DSV şi OPC, jandarmi şi poliţişti de frontieră.

Autorităţile anunţă că astfel de controale vor avea loc şi în perioada următoare, în toată ţara, pentru a se verifica modul în care sunt repectate măsurile de prevenire a infectării cu coronavirus.

CITEŞTE ŞI: Retim anunță modificarea tarifele de colectarea deşeurilor în Zona 1 a judeţului Timiş! Vezi aici localitățile vizate

controale 2

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login