Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Concursul "Colectăm selectiv în familie" a ajuns la final! Copiii au fost premiați cu biciclete, trotinete electrice și hooverboard-uri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Concursul "Colectăm selectiv în familie", organizat de Retim și ADID Timiș, a ajuns la final!

Acesta s-a desfășurat în perioada 27 mai – 12 iunie, iar astăzi a avut loc premierea copiilor câștigători. 

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Pericolul din staţiile GPL! Pompierii trag un semnal de alarmă!

Concursul a avut ca scop informarea populației despre regulile de colectare selectivă și de a plasa județul Timiș în topul judeţelor din țară cu cele mai bune rezultate la atingerea țintelor de reciclare. În plus, Retim desfăşoară în această perioadă o amplă campanie de informare a populației din zona 1 și zona 0. Una dintre componentele acestei campanii a ajuns încă din data de 27 mai în mai multe școli din județ prin intermediul unui concurs de desen.

Astfel, cei mai inspiraţi dintre ecologiştii din clasele I-VIII, au putut ilustra pe o coală de hârtie cum aplică împreună cu familiile lor reguli simple de colectare selectivă precum separarea deşeurilor reciclabile din plastic, hartie-carton şi metal în sacul sau pubela galbenă şi tasarea acestora, depozitarea exclusivă a ambalajelor de sticlă în clopotele stradale verzi și depozitarea separată a deșeurilor voluminoase și periculoase.

CITEȘTE ȘI: Demisie de la vârful USR! Liderul care a fugit cu poliţiştii pe urme, a făcut un pas înapoi

Câștigătorii au fost recompensați cu premii în valoare totală de peste 60.000 de lei. Acestea constă în biciclete (40), trotinete electrice (15) și hooverboard-uri (25).

Fotografiile lucrărilor câştigătoare au fost publicate  și pe pagina de Facebook RETIM. În plus, toate lucrările au putut fi admirate și în holul Foaierul Consiliului Judeţean Timiş.

Ultima modificare Joi, 13 Iunie 2019 16:52

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login