Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Cea mai neagră zi, în judeţul Timiş! Sunt cei mai mulţi morţi, de la debutul epidemiei de coronavirus

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe fondul unui număr scăzut de teste efectuate în ultimele 24 de ore, în ţara noastră au fost confirmate pozitiv, la infecţia cu SARS-COV-2, 733 de persoane.

Mai exact, de ieri până astăzi au fost prelucrate doar 6.380 de probe, la nivel national, ceea ce înseamnă de trei ori mai puţine decât în zilele precedente.

CITEŞTE ŞI: Peste 3.000 de decese, pe fondul infectării cu coronavirus! Este şi cel mai mare număr de pacienţi care se zbat între viaţă şi moarte

În judeţul Timiş au apărut 7 cazuri noi, iar 23 de persoane au intrat în carantină sau izolare.

În acest moment, mai sunt internate în spitalele de pe raza judeţului, 211 persoane, dintre care 20 sunt în stare gravă, la terapie intensivă.

Din păcate, de ieri până astăzi s-au înregistrat şi patru decese, acesta fiind cel mai mare număr de morţi, într-o singură zi, în judeţul Timiş, de la debutul epidemiei de coronavirus.

În total, în judeţul Timiş s-au înregistrat 98 de decese şi au fost diagnosticate cu coronavirus, 1947 de persoane, dintre care 171 sunt cadre medicale.

CITEŞTE ŞI: Nicolae Robu şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Timişoara! Ce planuri are, pentru următorii 4 ani?

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login