Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

CĂUTĂRI DISPERATE! Două persoane s-au dus la scăldat și nu au mai ieșit din apă

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Două persoane au dispărut fără urmă, după ce s-au dus la scăldat și nu au mai ieșit din apă!

Pompierii sunt în alertă și au început căutările de câteva zile, însă până astăzi nu au găsit nimic.

În primul caz este vorba despre un tânăr de 17 ani ce s-a dus cu prietenii la scăldat în Mureș. Nu a mai ieșit însă din apă. Prietenii copilului au fost cei care au dat alarma, iar de duminică pompierii îl caută neîncetat.

În cel de-al doilea caz se pare că este vorba despre un bărbat de aproximativ 65 de ani care toropit de căldura a intrat în Mureș să se răcorească, însă nici el nu a mai ieșit. Bărbatul a dispărut luni, iar de atunci pompierii îl caută și pe el.

Avem două căutări de persoane posibil înecate, una care care o face secția Bârzava, în zona localității Odvoș-Conop, un băiat de 17 ani care luni a mers la scăldat cu mai mulți prieteni, a intra în apă și nu a mai ieșit, și a doua căutare în zona localității Zădăreni făcută de Detașamentul de Pompieri Arad, un bărbat de 65 de ani care tot așa, a intrat în Mureş să facă baie și nu a mai ieșit, i s-a găsit bicicleta și telefonul mobil pe malul apei. Căutărea se face prin observarea malurilor și prin dragarea cursului de râu cu mijloacele specifice, cange și așa numita gheară de pisică”, spun reprezentanții ISU Arad.

Ultima modificare Miercuri, 28 Iunie 2017 13:12

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login