Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Căminul Facultății de Drept, pus la dispoziția medicilor de la Județean!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Spitalul Județean din Timișoara a solicitat spații de cazare într-un cămin cât mai apropiat de instituția sanitară, pentru cazarea personalului medical și auxiliar al spitalului.

CITEȘTE ȘI: Preot confirmat cu coronavirus! Mesajul pe care l-a transmis de pe patul de spital

Universitatea de Vest din Timișoara a răspuns acestei solicitări și pune la dispoziție Căminului Facultății de Drept, aflat aproape de spital, la adresa Blvd. Eroilor de la Tisa 9A, un spațiu modern, dotat cu toate utilitățile.

UVT se mobilizează, în această perioadă critică, pentru a susține în cele mai bune condiții furnizarea tuturor serviciilor suport necesare cadrelor didactice și studenților, pentru a desfășura într-un ritm normal activitățile didactice în regim online, dar este prezentă, cu toate capacitățile de care dispune, și în cele mai urgente și importante măsuri care vin în sprijinul întregii comunități locale, în aceste zile dominate de constrângeri și limitări, datorate crizei epidemiologice. Ne exprimăm, în acest sens disponibilitatea de a oferi către Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara spațiile de cazare din cadrul Căminului Facultății de Drept a UVT, pe care îl considerăm adecvat pentru primirea cadrelor medicale și auxiliare ale spitalului, în această perioadă de intense solicitări și restricții”, spune rectorul UVT, Marilen Pirtea.

CITEŞTE ŞI: Dramatic! 36 persoane infectate cu COVID – 19 se zbat între viaţă şi moarte! Bilanţul a ajuns la 2.245 de îmbolnăviri

Ultima modificare Marți, 31 Martie 2020 15:16

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login