Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Biserică, prădată de hoți! Ce mesaj au transmis reprezentanții parohiei, celor care au spart cutia milei?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O biserică dintr-un oraș din vestul țării a fost prădată! Hoții au furat banii din cutia milei și au vandalizat altarul.

CITEȘTE ȘI: Un bloc evacuat, după ce un apartament a luat foc în urma unei explozii provocate de proprietar

Totul s-a petrecut de Sf. Andrei. Biserica din cartierul Aradul Nou a fost călcată de hoți, iar preoții  au fost cei care au descoperit totul în dimineața în care au trecut pragul bisericii.

Hoții au spart cutia milei, în care au lăsat un cuțit cu care s-au chinuit spărgătorii să deschidă cutia. Mai mult, hoții au răvășit și Altarul, căutând probabil alte bunuri de valoare.

Luminează Doamne mintea hoților care ne-au spart azi noapte Sfânta Biserică și ne-au luat puținii bănuți”, a fost mesajul transmis de reprezentanții Parohiei Ortodoxe din Aradul Nou.

Prejudiciul cauzat de hoți este de 1.350 de lei.

CITEȘTE ȘI: Timișoara a îmbrăcat straie de sărbătoare! S-a deschis Târgul de Crăciun și s-a dat drumul iluminatului festiv

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Ultima modificare Luni, 03 Decembrie 2018 10:53

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login