Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

BĂTAIE GENERALĂ, într-un supermarket! A fost nevoie de intervenţia jandarmilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, dintre doi bărbaţi s-a ajuns la un conflict de proporţii care s-a transformat într-o bătaie generală.

Totul s-a întâmplat într-un supermarket din municipiul Arad, iar pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de intervenţia jandarmilor.

CITEŞTE ŞI: Sfârşit tragic! A murit la câteva zile după ce a fost salvat de la înec

Iniţial, în scandal au fost implicaţi doi bărbaţi, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi. Însă, conflictul a degenerat, iar la final şase indivizi au fost implicaţi în bătaie.

Scandalul s-a soldat cu două victime și cu pagube materiale, iar conflictul  a fost aplanat de jandarmii arădeni, chemați la fața locului de către angajații supermarketului. Asta după ce aceştia nu au reuşit să le ţină piept bătăuşilor.
Sesizarea a fost făcută de către angajații societății care au reclamat faptul că, doi clienți au provocat scandal în incinta societății comerciale, iar când personalul de pază a intervenit, conflictul a degenerat într-o încăierare, care a dus la vătămarea corporală a două persoane și distrugerea mai multor piese de mobilier”, transmit jandarmii arădeni.

CITEŞTE ŞI: ULTIMA VESTE despre deschiderea Pasajului Jiul

Forţele de ordine i-au identificat pe toți participanții la scandal, iar pentru că doi bărbați necesitau urgent intervenția medicală de specialitate, au solicitat o ambulanță.

Până la venirea ambulanței, jandarmii au fost cei care le-au acordat victimelor primul ajutor.

Acum, toţi cei şase bărbaţi implicaţi în scandal sunt cercetaţi penal pentru loviri şi alte violenţe.

Ultima modificare Vineri, 09 Iunie 2017 16:49

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login