Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

AUDIO: Revoltător! Bolnav umilit la Spitalul Municipal din Timişoara! Pacientul, obligat să doarmă pe un scaun

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bătaie de joc la adersa pacienţilor care ajung la Spitalul Municipal din Timişoara, unde conducerea se dovedeşte a fi incapabilă să gestioneze criza de coronavirus.

Un bărbat de 60 de ani, a dezvăluit calvarul prin care trece de aproape 30 de ore.

CITEŞTE ŞI: Emoţionant! O imagine cât o mie de cuvinte! Un pompier din Timiş a îngenuncheat în faţa statuii Sfânta Maria

Totul a început ieri dimineaţă, când omul s-a simţit rău şi a chemat ambulanţa, fiind transportat de urgenţă la spital.

A ajuns în curtea Spitalului Municipal, însă a fost băgat într-un container din curtea unităţii sanitare, fiind suspect de COVID 19.

Asta deşi omul nu a fost plecat din ţară, nu a intrat în contact cu niciun bolnav şi nici nu are simptomele infecţiei cu coronavirus.

“Tuşeam şi mă durea spatele, mă dureau plămânii. Am răcit, cum am lucrat afară. Dar nu mi-au făcut nimic, nici medicamente… Mi-au luat sânge, mi-au făcut raze, dar de ieri de la ora 12, încă nu mi-au venit rezutatele”, povesteşte cu glas stins, pacientul Francisc Adam.

De mai bine de 24 de ore, bărbatul grav bolnav, stă într-un container, în care nu există pat şi nici nu primeşte vreun tratament pentru durerile pe care le are.

Şi ca şi cum n-ar fi suficient, omul, suspect de COVID-19, are şi un coleg, în acel container.

CITEŞTE ŞI: Timișul, în top 10, în ceea ce privește numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19! Aproape 100 de persoane sunt infectate

Cum am dormit?! Pe căruciorul ăsta. Am fost doi aici şi dormeam pe rând. Unul pe scaun şi unul în cărucior. M-au băgat într-o baracă cu o masă şi două scaune, dintre care unul e un cărucior cu care se duc oamenii la analize. De ieri de la ora 10 sunt aici. Nu mă lasă să ies afară. Dacă ies afară, urlă la mine să intru înapoi. Îmi spun că nu am ce căuta afară, să închid uşa. Tot încerc să îmi aducă rezultatele, să vadă ce fac, măcar să îmi aducă o pastilă, sau ceva… nimic. Îmi aduc mâncarea, îmi arată pe geam, o lasă jos  la uşă şi pleacă”, a mai spus omul bolnav.

 

 

 

Ultima modificare Vineri, 03 Aprilie 2020 11:17

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login