Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Atenție, șoferi! Noi schimbări în trafic, începând de mâine

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând de mâine odată cu finalizarea lucrărilor la carosabilul de pe strada Arieş, vor intra în vigoare o serie de schimbări.

Astfel, circulaţia pe strada Cluj, respectiv Arieş pe tronsonul cuprins între Intersecţia Michelangelo şi Surorile Martir Caceu se va desfăşura într-un singur sens de circulaţie pe toate cele patru benzi, prima bandă fiind prioritară pentru autovehiculele de transport public, taxi, Salvare, Pompieri, Poliţie, etc. 

CITEȘTE ȘI: A murit elevul olimpic, transferat în stare critică la Timișoara, după ce a căzut de la etajul patru!

Pe strada Arieş, între Surorile Martir Caceu și  Bv. Liviu Rebreanu (spre Spitalul Judeţean) se va circula pe trei benzi, iar la intersecţia cu Rebreanu vor fi patru benzi, astfel: prima bandă va fi de dreapta spre Calea Şagului, a doua bandă va fi de înainte şi la stânga (înainte spre Spitalul Judeţean, stânga spre AEM), a treia bandă de stânga spre AEM, a patra bandă stânga spre AEM  pe calea de rulare a tramvaiului până după intersecţia cu Aleea Sănătăţii când a treia bandă se va replia cu cele două benzi spre AEM.

De asemenea, staţia de tramvai de pe Rebreanu direcţia Calea Şagului (vis-a-vis de Mc Donald’s) se va reloca după intersecţie, iar trecerea de pietoni se va desfiinţa.

Pe strada Arieş, pe sensul de la Rebreanu spre Surorile Martir Caceu, se va circula pe două benzi, iar la intersecţia cu Calea Martirilor respectiv cu Surorile Martir Caceu se va continua pe strada Surorile Martir Caceu obligatoriu la dreapta.

Totodată, ieşirea din parcarea din Zona Stadion va fi asigurată controlat prin semafor, odată cu relocarea trecerii de pietoni de pe str. Arieş.

CITEȘTE ȘI: 100 de deținuți din Penitenciarul Timișoara, își vor petrece sărbătorile acasă, în familie!

Odată cu aceste modificări, și liniile de transport 15 şi 16 îşi vor schimba traseul spre centru. Astfel, de la intersecţia străzii Arieş cu Calea Martirilor mijloacele de transport își vor continua traseul pe strada Surorile Martir Caceu - Aleea F.C. Ripensia – Intersecţia Michelangelo, având următoarele staţii: pe  Aleea F.C. Ripensia în dreptul Sălii Olimpia, respectiv pe  Aleea F.C. Ripensia înainte de intrarea în Intersecţia Michelangelo, iar pe viitor se va crea a patra  bandă pe Aleea F.C.Ripensia prioritară pentru autovehiculele de transport public, taxi, Salvare, Pompieri sau Poliţie.

Ultima modificare Joi, 25 Aprilie 2019 11:42

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login