Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Atenție, șoferi! Se închide traficul rutier pe un tronson din DN 6!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Circulația rutieră se închide pe DN 6, din cauza unor lucrări la un pasaj de cale ferată!

CITEȘTE ȘI: Horia Colibășanu a depășit jumătatea distanței spre vârful Dhaulagiri din Himalaya, pe care vrea să deschidă o nouă rută

În această noapte, în intervalul orar 00:00-03:00 și miercuri, 24 aprilie, în același interval orar, circulația rutieră va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 6, pe sectorul de drum  aflat între localitățile Domașnea și Teregova, județul Caraș-Severin.

Închiderea circulației este necesară pentru pentru instalarea grinzilor metalice transversale ale portalelor de protecţie a pasajului de cale ferată.

Lucrarea este realizată în baza aprobării CNAIR și cu avizul Direcției Rutiere din cadrul IGPR.DRDP Timișoara recomandă următoarea rută ocolitoare: DN 6 – DN 57B Iablanița - Bozovici - Anina - DN 58 Anina - Reșița - Caransebeș – DN 6.

CITEȘTE ȘI: Atenție, șoferi! Se închide traficul rutier pe un tronson din DN 6!

Participanții la trafic sunt rugați să conducă preventiv și să respecte semnalizarea rutieră temporar instituită.

Ultima modificare Luni, 22 Aprilie 2019 17:25

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login