Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

ATENŢIE! Şarlatanii au găsit o nouă metodă de a păcăli oamenii! Care este scenariul după care acţionează?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O nouă metodă de escrocare a oamenilor de bună credinţă începe să facă victime.

Şarlatanii acţionează, în primă fază, ca şi în metoda accidentul: sună diverse persoane, pe care le anunţă că cineva apropiat a suferit un accident grav. Apoi, îi cere bani, fie pentru plata unui doctor, fie pentru plata unui avocat.

CITEŞTE ŞI: Vezi aici unde sunt amplasate recipientele de colectare a sticlelor!

Indiferent dacă persoana apelată crede sau nu, această poveste, escrocii trec la etapa următoare: victima este sunată din nou, de un alt bărbat, care pretinde să este poliţist.

Aşa zisul om al legii susţine că este pe urmele unor infractori care păcălesc oameni prin metoda “accidentul” şi îi cer victimei să îi ajute.

Mai precis îi spun să îi dea individului care a sunat-o iniţal, suma de bani solicitat, pentru ca acesta să fie prins în flagrant.

CITEŞTE ŞI: Agresorii şefului de post din Checea, acuzaţi de tentativă de omor şi acte de violenţă! Filmul agresiunii

În realitate, după ce victima dă banii ceruţi, nu se întâmplă nimic. Nu vine niciun poliţist care să îl ridice pe escroc.

Pentru a nu cădea în plasa indivizilor de acest gen, poliţiştii recomandă vigilenţă maximă şi, dacă este posibil, apelarea cât mai urgentă a numărului 112.

 

 

 

Ultima modificare Miercuri, 12 Decembrie 2018 15:41

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login