Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Atac dur al PSD: prefectul de Timiș, o glumă proastă la adresa timișenilor!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Social democraţii din Timiş reacţionează după gafele în lanţ, făcute de prefectul judeţului, Liliana Oneţ.

Cea mai recentă vizează intrarea şi scoaterea din carantină, a Maternităţii Odobescu, fără a avea permisiunea DSP, aşa cum ar fi trebuit.

CITEŞTE ŞI: AUDIO: Revoltător! Bolnav umilit la Spitalul Municipal din Timişoara! Pacientul, obligat să doarmă pe un scaun

Tocmai de aceea, reprezentanţii PSD Timiş demiterea Lilianei Oneţ, pe care o consideră incapabilă să gesioneze pandemia de coronavirus.

“Constatăm cu îngrijorare și cu consternare că județul Timiș este condus de un prefect depășit total de situație. În această perioadă, în care viața și sănătatea oamenilor este în pericol din cauza pandemiei, în care spitalele sunt într-o criză gravă de materiale și personal, în care deciziile ar trebui luate cu fermitate și cu prioritate, Liliana Oneț, prefectul județului Timiș, este total debusolată, incapabilă să ia decizii, să conducă și să gestioneze situația.

Am crezut că declarațiile rasiste de la declanșarea epidemiei de coronavirus au fost o scăpare nefericită, sub impulsul presiunii primelor săptămâni de mandat. Din păcate, lucrurile nu stau așa”, se arată într-un comunicat de presă trimis de PSD Timiş.

Social democraţii mai spun că Oneț este incapabilă să facă față responsabilităților și să conducă instituția pe care o reprezintă, cea mai importantă în contextul stării de urgență.

Tocmai de aceea ei consideră că este necesară schimbarea ei din funcţie cu o persoană competentă, care să gestioneze profesionist pandemia de coronavirus.

CITEŞTE ŞI: Emoţionant! O imagine cât o mie de cuvinte! Un pompier din Timiş a îngenuncheat în faţa statuii Sfânta Maria

“Considerăm că prefectul de Timiș în funcție este o glumă proastă la adresa locuitorilor acestui județ și cerem cu fermitate liderilor politici ai PNL să o demită urgent și să găsească o persoană competentă și capabilă să gestioneze toată situația generată de pandemia de coronavirus. Considerăm că sănătatea și viața timișenilor sunt prioritare, dincolo de politică și de interese de partid.

Aceste vremuri complicate pe care le traversăm cer măsuri ferme, cer atitudine și reacție rapidă. Le solicităm imperativ liderilor PNL să trateze cu discernământ și cu maximă seriozitate starea de necesitate și să ia toate măsurile ca situația să nu degenereze din cauza incompetenței unor oameni puși decorativ și vremelnic în funcții care se dovedesc o pălărie prea mare pentru capul lor”, mai spun cei din PSD Timiş.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login