Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Aproape 100 de căruțași, amendați pe străzile din Timișoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Polițiștii locali sunt cu ochii pe căruțașii care încurcă traficul în oraș.

Astfel, oamenii legii continuă să acționeze pe linia depistării vehiculelor cu tracțiune animală care circulă pe raza municipiului Timișoara în zone în care acest lucru nu este permis și fără a deține aviz din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei.

Doar luna aceasta, polițiștii locali au depistat zece căruțași care circulau, fără aviz, pe străzile din Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Sfârșit tragic! Un bărbat a murit înecat, sub ochii unui prieten și a copilei acestuia

Zonele principale în care aceștia obișnuiesc să se plimbe sunt: Calea Buziașului, str. Recoltei, str. Matei Millo, Bdul Sudului, str. Martir Marius Nemțoc, Mangaliei, Gr. Alexandrescu, Electronicii, Martir Vasile Balmuș, Dimitrie Dinicu, Albăstrelelor, Calea Martirilor, Aleea Sănătății.

carutasi timisoara

CITEȘTE ȘI: Robu şi limbajul de cea mai joasă speţă. Pe cine numeşte acum, “lichele cu suflet negru şi minte puţină”

Astfel, de la începutul anului și până acum, 93 de căruțași s-au ales cu amenzi de 300 de lei fiecare, conform HCL 251/2002, fiind depistați atât ca urmare a constatărilor polițiștilor locali în timpul patrulărilor, dar și ca urmare a observării lor pe imaginile video surprinse de camerele amplasate pe raza Comunei Moșnița Nouă, cu care Poliția Locală Timișoara a semnat un protocol de colaborare.

„Poliția Locală atrage din nou atenția că este interzisă circulația autovehiculelor cu tracțiune animală în oraș fără aviz și va continua să acționeze pe această linie deoarece posesorii de vehicule cu tracțiune animală nu ţin cont de pericolul la care se expun şi nici de pericolul la care îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login