Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Amenzi usturătoare pentru sute de timișoreni prinși că au fumat în spații interzise!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 400 de sancțiuni pentru fumat în spații interzise aplicate de polițiștii locali de la începutul acestui an.

Polițiștii locali fac permanent verificări pentru a vedea dacă este respectată legea și în plus au răspuns sesizărilor din partea cetățenilor care reclamă fumatul în locurile special amenajate pentru copii din parcuri, în stațiile Societății de Transport Public Timișoara sau în spațiile închise din incinta piețelor agro-alimentare, ori în scările de bloc. 

CITEȘTE ȘI: Concert de basm, la Timișoara! Artistul Daniel Dorobanțu prezintă publicului un nou spectacol inedit

Astfel, de la începutul acestui an au fost aplicate un număr de 418 sancțiuni pe această linie unor persoane surprinse fumând în locurile amenajate pentru copii din Parcul Ion Creangă, Parcul Clăbucet, în zona de flori din Piața 700, dar și în Piețele Doina și Iosefin, în stațiile mijloacelor de transport în comun sau în stațiile de taximetre printre care Aurelianus, Revoluției, C. Porumbescu, Gh. Lazăr, Mărăști sau Huniade, precum și în alte locuri prevăzute de lege.

Au existat și situații în care unele persoane au fost surprinse fumând în localuri, fără acordul angajaților, cazuri în care s-au aplicat, de asemenea, sancțiuni, în special în zona Complexului Studențesc. 

CITEȘTE ȘI: Răzbunare mafiotă! Un poliţist a fost atacat, după ce a ridicat un permis de conducere!

Reamintim că potrivit actului normativ menționat, sancţiunile pentru fumat în spațiile închise sunt cuprinse între 100 lei și 500 lei pentru persoanele fizice, și 5.000 și 10.000 lei, cu sancţiunea complementară de suspendare a activităţii până la remedierea situaţiei care a dus la suspendarea activităţii la a doua abatere, pentru persoanele juridice”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Ultima modificare Marți, 13 Noiembrie 2018 15:05

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login