Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Alertă maximă, într-un cartier de rromi! Zona a fost declarată “specială” şi este împânzită de forţe de ordine

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zeci de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali sunt mobilizaţi într-o zonă cunoscută pentru faptele violente şi furturile care se petrec.

Este vorba despre cartierul Colonie, din municipiul Petroşani, care a fost declarat zonă specială de siguranță publică.

CITEŞTE ŞI: Decizie de ultimă oră! Încă o şcoală din Timişoara se închide, din cauza coronavirusului

“În scopul prevenirii unor fapte antisociale, efective mărite de ordine publică, formate din polițiști, jandarmi si polițiști locali au patrulat, la acest sfârșit de săptămână, în cartierul Colonie, din Petroșani. Misiunea forțelor de ordine este aceea de a asigura masuri de ordine şi siguranţă publică specifice, in scopul prevenirii şi a combaterii faptelor care aduc atingere vieţii şi integrităţii corporale, precum şi a prevenirii furturilor din locuinţe şi din autoturisme”, transmite IPJ Huneodara.

Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, pe drumurile publice se va asigura prezenţa activă a agenţilor de circulaţie rutieră, la orele de vârf, pe principalele artere, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor rutiere, fluidizarea şi controlul circulaţiei.

Măsura a fost instituită pe o perioadă nedeterminată, forțele de intervenție fiind alocate in teren, in funcție de situația operativă.

 

 

 

 

Ultima modificare Luni, 21 Septembrie 2020 11:41

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login