Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Adevăraţii eroi! Au salvat doi copii şi trei adulţi, de la moarte sigură!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cinci pompieri au primit astăzi recunoaşterea colegilor şi şefilor, care i-au recompensat, după ce au salvat de la moarte, doi copii şi trei persoane adulte.

Este vorba despre plutonier adjutant Boitor Bogdan Ionuț, plutonier adjutant Negruț– Nai - Suciu Călin Nicolae, plutonier major  Pupăză Adrian Florin, plutonier adjutant Bokucz Gheorghe și plutonier major Petruț Ciprian, din cadrul ISU Bihor.

CITEŞTE ŞI: Dezastrul provocat de o pernă electrică! O femeie a ajuns la spital, după ce casa i-a ars ca o torţă

Ei au primit distincţii militare şi diplome, şi au fost aplaudaţi de toţi colegii, pentru faptele lor.

Cea mai recentă a avut loc în urmă cu două săptămâni, când plutonierul major Petruț Ciprian, aflat în timpul liber, a resuscitat o fetiţă de 2 ani, pe marginea drumului.

Asta i-a Salvat viaţa copilei, care ulterior a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital.

Un alt copil, de numai 7 zile, aflat în stop cardio-respirator, a fost readus la viaţă de plutonierul major Pupăză Adrian şi Juca Dacian, medic UPU-SMURD Bihor, chiar în curtea Inspectoratului.

Plutonierul adjutant Bokucz Gheorghe a fost şi el recompensat, după ce, aflat în timpul liber, a intervenit pentru salvarea unei femei încarcerate și rănite în urma unui accident rutier.

La fel a procedat şi colegul său, plutonierul adjutant Negruț– Nai - Suciu Călin Nicolae, care tot în timpul liber, a resuscitat o femeie pe care a găsit-o în stop                       cardio-respirator.

CITEŞTE ŞI: Timişul are un nou subprefect! Liliana Oneţ va depune astăzi jurământul

Plutonierul major Boitor Bogdan Ionuț a fost înaintat în grad, pe data de 1 decembrie, drept recompensă pentru acțiunea de salvare, în timpul liber, a unui bărbat, victimă a unui accident rutier produs pe raza localității Chiribiș, în data de 28 august 2019.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login