Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Acţiune de proporţii! Sute de poliţişti ies în teren. Ce se întâmplă?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Se anunţă o amplă desfăşurare de forţe, peste 700 de poliţişti urmând să iasă în stradă.

Este vorba despre agenţii din judeţul Bihor care vor asigura liniştea şi siguranţa cetăţenilor pe durata sărbătoririi Paştelui Catolic şi a Floriilor ortodoxe.

CITEŞTE ŞI: Video: Filmul crimei de la Timişoara! Ce a făcut ucigaşul înainte de a-şi înjunghia fosta iubită?

“Pentru ca toţi credincioşii să sărbătorească cum se cuvine, în perioada 20 -  22 aprilie a.c., în contextul celor două mari sărbători creştine din acest sfârşit de săptămână, Paştele Catolic şi Floriile ortodoxe, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor va mobiliza efective suplimentare”, transmite IPJ Bihor.

Astfel, 740 de poliţişti bihoreni de la ordine publică, poliţie rutieră, arme, economic, investigaţii criminale, transporturi și de la alte structuri se vor afla în stradă și în proximitatea lăcaşurilor de cult.

CITEŞTE ŞI: Acţiunea ghilotina continuă la Timişoara! Robu ameninţă că va tăia şi alte cabluri de pe stâlpi

Poliţiştii vor acţiona pentru prevenirea tulburării ordinii şi liniştii publice, pentru descurajarea şi combaterea infracţiunilor sau a altor fapte antisociale care pot aduce atingere ordinii publice, ordinii de drept, integrităţii

persoanelor şi bunurilor acestora, precum şi pentru asigurarea desfăşurării normale a traficului rutier şi pietonal.

Zilnic, peste 80 de patrule de siguranţă publică, pedestre şi auto vor acţiona pe raza județului Bihor pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login