Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

A început acțiunea de igienizare și dezinfectare a stațiilor STPT! Acțiunile continuă și pe timpul nopții

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Angajații Societății de Transport Public Timișoara au demarat acțiunea de igienizare și dezinfectare a celor peste 500 de stații în care opresc mijloacele de transport în comun. 

CITEȘTE ȘI: Lucrările de lărgire la patru benzi a drumului ce leagă Timișoara de Moșnița, tot mai aproape de start! Anunțul președintelui CJ Timiș

Igienizarea și dezinfectarea se fac cu detergent și dezinfectant în toate stațiile, pe peroanele aferente și pe trotuarele din vecinătatea stațiilor.

Primele stații dezinfectate au fost cele de pe tronsonul Gheorghe Barițiu - Piața Mărăști, 15 la număr, inclusiv stațiile de tramvai de la Gara de Nord, pe ambele sensuri, iar astăzi acțiunea continuă cu dezinfectarea stațiilor de pe tronsonul Piața Mărăști - Take Ionescu.

CITEȘTE ȘI: Coronavirus în judeţul Timiş! Peste 2.000 de oameni sunt izolaţi sau în carantină

Acțiunea de dezinfectare are loc în cursul zilei și noaptea.

Ultima modificare Vineri, 27 Martie 2020 15:03

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login