Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

5 poliţişti locali din Timişoara, izolaţi la domiciliu, după ce un agent de la IPJ a fost diagnosticat cu coronavirus

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Au fost luate mai multe măsuri, după ce în Timişoara a apărut primul caz de infecţie cu COVID-19, în rândul poliţiştilor.

Este vorba despre un angajat al Secţiei 5 de Poliţie, care în ultima perioadă a fost în patrulare pe străzile oraşului.

CITEŞTE ŞI: Atacul deputatului Alfred Simonis: Liberalii pregătesc o manevră care va lăsa Timişoara fără spital regional

Agentul a fost internat deja, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, iar în paralel a fost demarată o anchetă epidemiologică.

Cinci poliţişti locali care au fost în patrulare, alături de agentul confirmat cu COVID-19 au fost plasaţi în izolare la domiciliu.

De asemenea, sediul Poliției Locale Timișoara a fost dezinfectat cu substanțe omologate pentru a preîntâmpina o eventuală transmitere a noului coronavirus în rândul celorlalți polițiști locali.

“Poliția Locală Timișoara reamintește că încă de la instituirea stării de urgență polițiștii locali au fost implicați permanent, zi și noapte, pentru reducerea răspândirii noului coronavirus, împreună cu Poliția Națională, sub coordonarea operațională a acesteia, cu jandarmii din cadrul IJJ Timiș și cu reprezentanții Ministerului Apărării Naționale, la toate activitățile care au presupus prezența în stradă, la supravegherea unităților spitalicești, la verificarea respectării ordonanțelor militare, la verificarea persoanelor izolate la domiciliu, de sărbători, precum și la toate activitățile care au presupus prezența în stradă a oamenilor legii”, transmite Poliţia Locală Timişoara.

CITEŞTE ŞI: 479 de timișeni infectați cu COVID-19! La nivel național am trecut de pragul de 13.000 de cazuri de coronavirus!

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login