Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

25 de treceri la nivel cu calea ferată, din Timiș, vor fi reabilitate pe bani europeni!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

S-a lansat proiectul de amenajare a trecerilor la nivel a drumurilor naționale cu calea ferată!

La nivel național vor fi reabilitate 246 de astfel de trecere, iar lucrările trebuie finalizate până la finalul anului 2021. Valoarea totală a contractului este de 34.3 milioane de lei, fonduri nerambursabile.

CITEȘTE ȘI: Coronavirusul anulează zborurile spre Italia! Sute de curse au fost suspendate

Pe raza DRDP Timișoara, vor fi amenajate în acest proiect 55 de treceri la nivel cu calea ferată, repartizate astfel: SDN Timișoara – 25, SDN Arad – 11, SDN Caransebeș – 6, SDN Deva – 8, SDN Orșova  -5.

Proiectul constă în amenajarea trecerilor la nivel a drumurilor naționale cu calea ferată și presupune: montajul de stâlpi de iluminat cu încărcare solară; montajul de stâlpi pentru delimitarea sensurilor de circulație; semnalizare rutieră orizontală (simboluri preformate și benzi rezonatoare din marcaj rutier); marcaj tip covor antiderapant (se va realiza pe o distanță de 50 m, între barieră și indicator).

CITEŞTE ŞI: Descinderi la primării şi instituţii deconcentrate! Zeci de PSD-işti vizaţi de o anchetă de amploare a DIICOT

Conform autorităților, implementarea proiectului va crește gradul de siguranță a traficului, prin adoptarea soluțiilor tehnice care să reducă numărul de accidente rutiere grave produse pe drumurile naționale la intersecția cu trecerile la nivel cu calea ferată.

Ultima modificare Joi, 27 Februarie 2020 16:05

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login