Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

PNL s-a mai făcut cu un consilier local la Lugoj! Despre cine este vorba?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
PNL s-a mai făcut cu un consilier local la Lugoj! Despre cine este vorba? Sursa foto: sursadevest

PNL Timiș a mai câștigat un consilier local la Lugoj! Totul s-a întâmplat după ce un independent a făcut pasul către liberali. Este vorba despre Mihai Cornel Anghel, care astăzi a semnat adeziunea la Partidul Național Liberal.

 

Mă bucur că fac parte din PNL. Sunt un om de dreapta chiar dacă în 2002 am semnat o adeziune la PSD. Atunci am semnat adeziunea pentru că am dorit o schimbare în Lugoj. Primarul de la acea vreme, domnul Martinescu, nu făcea nimic pentru oraș și am crezut că pot schimba ceva. Schimbarea a venit într-adevăr peste câțiva ani, dar n-a fost o schimbare în bine. A venit un primar PSD (n.r. Francisc Boldea) care face, dar face de mântuială ce face. În 2013 am renunțat la politică, mi-am dat demisia din toate funcțiile și am plecat în străinătate să muncesc. Seară de seară acolo mă gândeam la familie, la prieteni și la orașul meu și am hotărât să mă întorc acasă și să candidez ca independent. Știam că doar dacă demonstrez ca independent un partid mare, ca PNL, mă va accepta în rândurile lui. În această perioadă l-am cunoscut pe domnul Claudiu Buciu (n.r. actualul președinte al PNL Lugoj) în care îmi pun speranțele, căci are șanse să schimbe orașul, și are șanse la alegerile Parlamentare. Fac un apel ca lugojenii să se mobilizeze și să vină la vot în număr mare, să voteze pentru PNL”, a declarat Mihai Anghel, care este cunoscut în Lugoj ca fiind administratorul operatorului de taximetrie LugojTaxi.

 

Astfel, cu Mihai Anghel bifat, numărul consilierilor locali PNL crește la Lugoj. Acum liberalii au patru membrii, în timp ce social-democrații au 10, cei de la PMP doi și cei de la ALDE unul. În Consiliul Local mai activează încă doi independenți, spre care liberalii se pare că și-au întors deja ochii.

 

Îmi doresc să ajungem în punctul în care deciziile noastre să conteze când se votează hotărâri ce țin pe patrimoniu. Mai mult de atât nu vom putea face în acest mandat”, a spus Claudiu Buciu, președintele PNL Lugoj.

 

Cel mai probabil independentul Marius Martineascu va ieși din calcul, căci acesta a plecat anul acesta din PNL nu tocmai în cele mai bune condiții. .

Ultima modificare Joi, 03 Noiembrie 2016 15:05

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login