Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

ȘOCANT! Copilă de 15 ani, forțată să se prostitueze, de propriul frate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Situație cutremurătoare! O minoră de 15 ani a fost bătută și forțată să se prostitueze de o rețea de proxeneți din care făcea parte și fratele ei.

Povestea a durat mai bine de un an, timp în care gruparea de proxeneți ai cărei membri sunt din județele Arad, Mehedinți, Suceava și Iași au acționat pe teritoriul Italiei.

Indivizii își racolau victimele din rândul fetelor care provineau din familii cu probleme financiare și promiteau locuri de muncă în Peninsulă.

În loc să primească un post de baby-sitter sau de menajeră, tinerele erau bătute, violate și forțate să se prostitueze.

Este și cazul unei copile de numai 15 ani, al cărei frate era chiar unul dintre proxeneți.

Când a ajuns în Italia, fata a fost îmbrăcată sumar și trimisă direct în stradă, în căutare de clienți. Cum nu știa limba, ea fost mereu însoțit de o femeie ce avea rolul de a negocia cu bărbații care doreau să întrețină relații sexuale cu minora.

Pentru că se împotrivea, copila era bătută frecvent.

Într-un final, fata a reușit să prindă un moment de singurătate și și-a sunat mama, anunțând-o ce se întâmplă. La rândul ei, femeia și-a contactat un prieten din Italia, care a început să o caute pe copilă.

Când a găsit-o, omul a dus-o pe fată direct la Poliția, unde aceasta a depus denunț împotriva proxeneților. Așa s-a reușit destructurarea întregii rețele, formate din 11 persoane.

Opt dintre suspecți au făcut înțelegeri cu autoritățile italiene, primind fiecare câte doi ani de închisoare și evitând astfel un proces.

Alți trei indivizi, printre care și un bărbat din Arad, așteaptă acum să ajungă în fața magistraților, riscând o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login