Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Șapte bărbați, dați în urmărire națională, prinși într-o singură zi, în Timiș!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Șapte bărbați, condamnați la închisoare, săltați de polițiștii timișeni, într-o singură zi!

CITEȘTE ȘI: Marian Cucșa, deputat ALDE, după votarea bugetului: Mă bucur că Guvernul pe care îl susțin pune mare preț pe județul Timiș

Mai exact, în cursul zilei de astăzi, polițiștii timișoreni au desfășurat o acțiune pentru localizarea şi prinderea unui bărbat de 24 de ani, condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani. Pe numele acestuia, Judecatoria Timișoara, a emis un mandat de executare a pedepsei, pentru săvârșirea infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice.

Tot astăzi, polițiștii timișeni au depistat pe raza localitatii Berini, un bărbat, de 24 de ani, urmărit național.Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani de închisoare, pentru comiterea unor infracțiunii de tulburarea ordinii si linistii publice.Polițiștii timișeni au depistat pe raza localității Coșevița, 5 bărbați, de 22, 27, 31, 42 si 46 de ani, urmăriți național.

Pe numele acestora, Judecatoria Timisoara a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Bărbații au fost condamnați la o pedeapsă de 2 ani de închisoare, respectiv 2 ani si 6 luni pentru tinerii în varsta de 22 si 27 de ani, pentru comiterea unor infracțiuni de tulburarea ordinii si linistii publice.

CITEȘTE ȘI: Timișul se promovează la București, în cadrul Târgului de Turism al României!

Cu toții au fost introduși în penitenciar pentru executarea pedepsei.

Ultima modificare Vineri, 15 Februarie 2019 17:30

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login